Панаир на кариерата и образованието

Панаирът на образованието ще се състои от 21 до 26 юни 2021 г. и ще се проведе в рамките на Българската дигитална седмица (Bulgarian Digital Week 2021 – https://bdw.bg/) – виртуално събитие, което събира водещи фирми и лектори в областта на дигиталните технологии.

Паралелно с Панаира на образованието ще се състои и Панаир на кариерата (Career Fair – https://virtualexpocenters.com/ditech-expo/career-fair/), който е добра възможност за студентите да се срещнат с потенциални работодатели.

В него със свои щандове ще бъдат представени компании от различни отрасли: информационни технологии, дигитален маркетинг, телекомуникации, маркетинг и PR, логистика, управление на човешките ресурси, производство, туризъм, и др. 

Участието в Панаира на образованието и кариерата за студенти на университета ще е изцяло безплатно, а при желание да се включат в събитието Bulgarian Digital Week 2021 и да гледат лекции на различни теми, свързани с дигиталните технологии, цената за тях ще е символична – 10 лв. (нормалната цена е 96 лв.).

Организатор е Digital4 Foundation https://digital4.foundation/