„R&M България Производство“ търси оператори производство

„R&M България Производство“, специализирано в разработката, дизайна и производството на оптични компоненти за комуникационни мрежи, откри нова производствена линия в производствената си база в София. Тя ще произвежда специфични оптични кабели с висока сложност според изисквания на клиентите в различни точки на света. На новата линия работят 18 оператори производство, разпределени на две смени.

„R&M България Производство“ остава незасегната от пандемията и дори разширява своето производство. Понастоящем тя набира персонал, като в момента са обявени 20 свободни позиции.

„За новата линия търсим оператори производство, които се ангажираме да обучим и развием като специалисти в нашата сфера“, посочва г-жа Станка Стоянова, мениджър „Човешки ресурси“ на компанията. „Търсим членове на екипа за някои ИТ и инженерни позиции, които са с глобални функции и което е още едно доказателство за глобалното доверие на компанията към екипа на „R&M България Производство“.

„Откриваме и стажантски места като част от политиката ни за обучение и предоставяне на възможности за развитие на младите таланти. Броят на персонала ни в София расте, тъй като расте обемът на клиентските поръчки и трябва да отговорим на изискванията на клиентите ни. Назначаваме още машинни оператори, складови работници, както и SAP експерти“, допълва тя. Подробности за всички отворени позиции могат да бъдат видени ТУК.

Кандидатите могат да изпратят автобиографията си на адрес: recruitment_bg@rdm.com или на office_bg@rdm.com. Повече информация може да получат и от Пламена Янакиева, специалист „Човешки ресурси“ в „R&M България Производство“, на тел.: +359 878 201 855.

За повече информация посетете www.rdm.com