ДНИ НА КАРИЕРАТА – ИТ, КОМУНИКАЦИИ И АУТСОРСИНГ

Тринадесетото издание на специализирания секторен кариерен форум ще се проведе виртуално и присъствено. Десетки водещи компании ще търсят своите нови служители и стажанти.

За да свърже търсещите работа и открояващите се работодатели, форумът ще се проведе в четири града на живо и онлайн за цялата страна:


София – 7 октомври, НДК, ет. 5
Пловдив – 12 октомври, Пловдивски панаир, Конгресен център
Варна – 14 октомври, Rosslyn Hotel Dimyat
Габрово – 19 октомври, Технически университет, Библиотека


Виртуален ден – 20 октомври на платформата на Brazen Technologies

Подробности за програмата на изложенията и пълен списък на фирмите, които ще търсят кадри на Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг 2021, вижте тук: it.careerdays.bg


Входът е свободен, но местата са ограничени – затова се регистрирай още сега на:
https://careerdays.bg/bg/it-careerdays/students


Събитието се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger
Бронзов спонсор на събитието Accenturе.
Здравето и спокойствието на посетителите и изложителите на форумите е приоритет за организаторите и събитията на живо ще бъдат проведени при спазване на всички разписани мерки за сигурност!


Организатор: JobTiger. Партньори: Столична община, направление „Дигитализация, иновации и икономическо развитие“- Иновативна София, AIBEST, Областна Администрация – Пловдив, JobTiger.tv, HR Industry, Тракия икономическа зона, b2b Media, сп. Журнал за жената, KALDATA, ABLE Mentor, Legion Run, ISIC International student identity card, EVENTIPLIER u Career revolution by Voca Academy.


За повече информация, интервюта и въпроси: events@jobtiger.bg, 088 408 6003 и 0882 364 456