Кариера в A-LIGN

A-LIGN е водещ лидер в Киберсигурността и ИТ Одита и една от най-бързо растящите частни компании на Американския пазар. Бързо развиващият се доверен бранд набира разпознаваемост с няколко локации и в Европа, а от 2019 година вече и в България.
Фокусирани сме върху одита на технологичната инфраструктура, политиките и операциите на компаниите, за да гарантираме спазването на техния отраслов стандарт.
Също така работим с компании за проактивна оценка на техните нужди от киберсигурност и извършване на необходими тестове на киберсигурността.
A-LIGN действа като надежден партньор в консултациите, одита и оценката. Ние гарантираме, че бизнесът отговаря на стандартите за съответствие, помагаме да смекчим рисковете свързани със сигурността на информационните технологии и оценяваме целостта на данните на компанията, тъй като е свързана с изпълнението и успеха на общите цели на бизнеса.

Предлагаме развитие в областта на Киберсигурността на тези от Вас, които завършват или са в последна година на обучението си, в специалности Информационни Технологии, Киберсигурност и други релевантни.
A-LIGN предоставя път към уникално индустриално пространство, съчетаващо технология и одит, така че с удоволствие можем да предложим едно различно и разнообразно кариерно развитие за много студенти, отвъд традиционните технологии и бизнес кариера.

A-LIGN предлага широко спектърно обучение и непрестанен растеж в областта на технологиите и киберсигурността.

Кандидатствайте сега: https://a-lign.com/careers/?gh_jid=5485272002
Научете повече за позицията, компанията и кариерното развитие като се регистрирате на нашия Уебинар:

Webinar Registration: https://a-lign.zoom.us/webinar/register/WN_aBMkgZaZSKOZmkLC2h4Vaw