Програма за придобиване на таланти Tolaram

Tolaram Group е основана през 1948 г. в Индонезия. Със седалище в Сингапур, Групата има съществуващи клонове в Азия, Африка и Европа с продукти, продавани в над 75 държави.

Със 70-годишен предприемачески опит в четири поколения, бизнесът еволюира от търговия на дребно до търговия на едро, производство и изграждане на бранд. Ние присъстваме в редица индустрии, включително бързо движещи се потребителски стоки, цифрови услуги, енергетика, инфраструктура, недвижими имоти, текстил и финансови услуги.

Програмата за придобиване на таланти Tolaram Eastern Europe е предназначена да даде възможност на студенти от различни академични дисциплини като инженерство, маркетинг и финанси. По време на това събитие ще ви преведем през различните световни бизнеси на Tolaram Group, последвано от уебинар, за да представим нашата програма за придобиване на таланти. Като член на тази програма ще имате възможността да работите в различни сфери и бизнес звена. Вашето членство по програмата включва програма за коучинг и наставничество.

Събитието се провежда на 19 октомври. Студентите и завършилите могат да се регистрират за участие тук: https://tolaramgroup.gethighered.global/