Виртуално събитие от IT Дни на кариерата (20 октомври 2021)

Заради пандемията и свързаните с нея мерки за безопасност – миналата година най-старият специализиран кариерен форум за отраслите ИТ, комуникация и аутсорсинг, организиран от HR-компания и кариерен сайт JobTiger, за първи път се състоя и в онлайн формат. Тогава се включиха 22 компании и бяха проведени 1069 интервюта за работа и то само за 6 часа. Това превърна първите виртуални „Дни на кариерата: ИТ, Комуникация и Аутсорсинг“ не само в безопасен, но и ползотворен форум и за кандидатите, и за фирмите-изложители. Неслучайно, с повече от 50% са се увеличили тази есен работодателите, които ще наемат стажанти и млади специалисти. Над 35 водещи компании вече са се регистрирали и ще очакват посетители на виртуалните си щандове – на 20 октомври от 11 часа на платформата на Brazen Technologies.

Събитието ще започне точно в 11 часа и ще продължи до 17 часа. Всеки предварително регистрирал се за събитието участник може да посети желаните от него щандове и да проведе чат или видео разговор със специалистите по подбор. Събитието е напълно безплатно за търсещите стаж или работа. Освен предварителната регистрация, другото условие да участвате, е да имате достъп до устройство, свързано с интернет. Бонус е възможността, паралелно с интервютата за работа, да присъствате и на онлайн презентацията на TELUS International Europe (водена от Никол Александрова и Антонина Узунова) „Как да се представим успешно при кандидатстване на работа?“.

Освен тези над 35 онлайн възможности да откриете следващото си работно място или да дадете старт на кариерата си в секторите ИТ, комуникации и аутсорсинг, рекорден брой компании от трите водещи отрасъла тази година ще имат щандове и на живо в Габрово – на 21 октомври, Технически университет, Библиотека. Събитието ще е и финално за 13-ите „Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“, които стартираха на 7 октомври в София.

Златен спонсор на „Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг 2021“  е Amdocs, бронзов спонсор – Accenture.

Повече за 13-ото издание на „Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“ можете да научите на сайта на форума или като се свържете с екипа на  JobTiger на като се свържете с екипа на JobTiger на events@jobtiger.bg, 088 408 6003 и 0882 364 456.

Организатор: JobTiger.

Партньори: Столична община, направление „Дигитализация, иновации и икономическо развитие“- Иновативна София, AIBEST, Областна Администрация – Пловдив, Министерство на образованието и науката, Агенция по заетостта, Лидер.бг, Тракия икономическа зона, Аз мога тук и сега, JobTiger.tv, HR Industry, b2b Media, сп. Журнал за жената, KALDATA, ABLE Mentor, DEV.BG, Legion Run, ISIC International student identity card, Международна награда на херцога на Единбург, EVENTIPLIER u Career revolution by Voca Academy.

Регистрирай се и участвай онлайн в събитието от 11 до 17 ч.: https://app.brazenconnect.com/a/jobtiger/e/oPpl3