Свободни позиции в Sitte GmbH & Co KG

Фирма е семейна фирма, създадена през 1971 г. от инж. Х. Сите и оттогава се развива в областта на електро инсталациите в различни сфери на немската индустрия като корабостроене, машиностроене, вятърни паркове, строителство и др. В момента фирмата има над 1200 служители в представителства в над 30 града в Германия.
Свободните позиции които предлагаме са за електротехници по инсталации и монтажи на новостроящи се кораби в най-модерните корабостроителни заводи в Германия – Meyer Werft – Papenburg и MV-Werften-Wismar. Доковете се намират в закрити халета. Работата включва: изтегляне и полагане на кабели, монтаж на кабелни скари и трасета, на ел. табла, осветителни трасета и тела, монтаж на ел. уреди и др.
Трудовите договори са по немското законодателство и са постоянни. Работи се 8 часа на ден, 5 дни седмично, евентуално в събота до обяд. Общото работно време за месец е 180 до 200 часа. Заплащането е по действащите тарифи на колективния трудов договор /БАП/ между 15 и 22 € на час, според опита и квалификацията. След приспадане на законовите данъци и осигуровки се получават чисто между 2000 и 3000€ на месец. Освен това фирмата осигурява всички законови осигуровки за пенсия, здравна каса, безработица, злополука; квартири, пътни разноски за отиването, работно облекло и лични предпазни средства, инструменти. Трудовият стаж в Германия се признава за пенсия в България, а тези, които имат 5 години трудов стаж в Германия получават право на немска пенсия според заплатата.


Желателно е кандидатите да владеят немски или английски език на средно ниво/В2/Кандидатите да изпращат актуална автобиография на е-мейла elektro.de@abv.bg на английски или немски със снимка. Биографиите ще бъдат разглеждани и преценявани от нашите експерти и на всеки кандидат ще бъде направено предложение с детайлите и условията по неговия договор.

За Sitte GmbH Тел.0895 63 30 70 г-н Иванов www.sitte.de