„Обядвай с шефа на…“

Тази година To The Top Agency стартира дейността си по проект, наречен Talent Club – студентска мрежа, която има за цел да създаде „мост“ между студенти и работодатели в България – да провокира условия за пряк контакт и да стимулира връзката между тях. Амбицията на проекта е с течение на времето да се превърне в събирателна точка на студентите, където те ще могат да откриват кариерни възможности, полезна информация и ресурси, студентски събития и активности, планирани с цел осъществяване на връзка с желани от тях работодатели. В рамките на няколко месеца от стартирането си насам, успяхме да реализираме няколко успешни студентски инициативи, в следствие от които много млади специалисти откриха подходящи за себе си стажантски и работни позиции. 


Следващата такава вече стартира и се нарича „Обядвай с шефа на…“. 
Форматът се провежда за трета година подред, като това е неговото четвърто издание. Той среща амбициозни млади хора с лидерите на някои от най-атрактивните компании у нас в неформална обстановка – на обяд в изискан ресторант. Кампанията е единствена по рода си в България и разчупва стереотипа за йерархията мениджър – служител. 
Инициативата съдържа в себе си елемент на подбор – в случай, че това е възможно, но това не е нейната най-ярка цел. Мисията й е да даде шанс на младежите да се докоснат до лидерите на компании, които представляват интерес за тях, да им зададат всички свои въпроси и да почерпят от опита им, независимо дали те самите имат опит и/или квалификация в сферата, в която оперира съответната компания. 


„Обядвай с шефа на…“ е изцяло безплатна за студентите инициатива и изисква единствено попълване на бланка за кандидатстване – https://talentclub.bg/lunch-with-ceo/


Всеки участник, който бъде избран за обяда с компанията, ще бъде публикуван в сайта на Успелите: https://uspelite.bg/obyadvai-s-shefa