Свободни позиции на Региоком България

Тази година Региоком България също празнува своя юбилей – 10 години Service Center България. Към днешна дата в компанията работят 1300 инициативни и мотивирани колеги. Имаме офиси в София, Варна, Велико Търново и Бургас и очакваме да отворим два нови офиса през тази година.

Централата на Региоком е в Германия. Ние обслужваме немскоговорящи клиенти в сферата на енергетиката, телекомуникациите, търговията, транспорта и много други.

За град Бургас позициите, за които младите таланти имат възможност да кандидатстват са:

·         Рекрутър с немски език. Повече за позицията може да откриете тук: https://jobs.nploy.net/bulgaria/hr-and-recruitment/burgas/rekrutur-s-nemski-ezik/4743

·         Мениджър продажби с немски език. Повече за позицията може да откриете тук: https://jobs.nploy.net/en/bulgaria/business-management-and-consulting/burgas/menidzhur-prodazhbi-s-nemski-ezik/4784

Подходящите кандидати за нашите позиции трябва да владеят немски език на много добро ниво и да имат желание и мотивация да се включат в работния ден на една от обявените лидерски позиции в нашата в международна компания.

Крайният срок за регистрация е 21.04.2022.