Свободни позиции в Sutherland

Прави интересни неща, израствай по свой начин, бъди себе си!

В Съдърланд ще работиш над интересни проекти със страхотни хора с едни от най-големите брандове в света. Тук ти ще развиваш нови умения и опит, работейки в предизвикателна и насърчаваща среда. Ето и някои от кариерните възможности и отворените ни позиции в Бургас:

Специалист връзка с клиенти с немски език – 4ч., 6ч., 8ч. заетост

Един от най-големите ни и успешни проекти, за световен лидер в онлайн пазаруването, продължава да расте с пълна сила и търсим следващите си страхотни колеги! Хора точно като теб – амбициозни, отговорни и мотивирани!

Стани част от нашия екип и работи в модерен офис само на крачка от морето! Ще работиш в среда, където са спазени всички безопасни условия на труд, като в същото време ще имаш възможност да общуваш на живо с колегите си.

Научи повече за позицията и кандидатствай на: https://www.sutherlandglobal.bg/job/speczialist-vrzka-s-klienti-s-nemski-ezik-2/

Асистент по сигурността

Търсим асистент по сигурността за нашия офис в Бургас. Нашият нов колега ще се грижи за физическата сигурност, здравето и безопасността на работните зони, за да гарантира благосъстоянието на служителите.

Научи повече за позицията и кандидатствай на: http://sf.joinsutherland.com/tp/rj6_q73e6_e-K

Tech Step – следващата стъпка в твоята кариера с начална дата 26 април 2022 г.

Tech Step е виртуална програма за обучение, предоставяна безплатно от Съдърланд за хора, които се стремят да изградят кариера в света на техническото инженерство и говорят чужди езици, но се нуждаят от помощ за навлизане в индустрията.

Изисквания:

  • Интерес към технологиите
  • Писмено и устно владеене на английски език
  • Писмено и устно владеене на един от следните езици: френски, немски или испански
  • Възможност за виртуално присъствие в рамките на програмата на пълен работен ден

Научи повече и кандидатствай на: https://www.sutherlandglobal.bg/bg/tech-step-academy/

Всички отворени позиции можете да намерите на https://www.sutherlandglobal.bg/job-opportunities/, а ако имате въпроси, свържете с нас по имейл на: earlycareer@sutherlandglobal.com.