Стартира четвъртото издание на Инженерната академия на „R&М България Производство“

И тази година по време на обучението стажантите ще получат мотивиращо възнаграждение

R&М България Производство“ (Райхле и Де-Масари България Пръдакшън), част от швейцарската компания Reichle & De-Massari, водещ световен производител на високоефективни и иновативни продукти и системи за комуникационни мрежи и мрежи за данни, отвори кандидатстването за четвъртото издание на стажантската си програма „Инженерна академия“ 2022 – 2023.

Стажът продължава една година, като стартира през септември 2022 г. и ще се провежда в производствената база на компанията в София, ул. „Резбарска“ 1е, кв. „Хаджи Димитър“.

Академията дава възможност на бъдещите млади инженери да преминат през 5 етапа и ключови отдела в компанията с инженерна насоченост: седем седмици в отдел „Производство“ и по единадесет седмици в четири инженерингови отдела на компанията:

  • Локален инженеринг
  • Качество
  • Глобален инженеринг и оперативно подпомагане
  • Развоен отдел

 „Щастливи сме, че за поредна година даваме възможност на младите хора да черпят от нашия опит“, посочва Станка Стоянова, директор на отдел „Човешки ресурси“ в компанията. Осигуряваме индивидуална програма за развитие и работа с ментори, които са топ специалисти в своята област, и както и миналата година стажът  ще се реализира на 8-часов работен ден. Вълнуваме се да се запознаем и развием тези млади таланти“, допълва още тя.

Както всяка година 5-те модулни етапа в Инженерната академия са ключови за развитието на младите стажанти. Обучението включва разработка на реални казуси по проекти (вкл. международни), като след всеки модул стажантите ще бъдат оценявани от своите ментори и при положителна обратна връзка ще могат да преминат към следващ етап на обучение. Стажът приключва с връчване на сертификат и при наличие на свободна позиция може да се предостави възможност за назначаване в „R&М България Производство“.           

От началото на Инженерната академия през 2019 г.  досега за нея са кандидатствали над 230 студенти. Дванадесет  от тях са избрани и стават са част от академията, като преминават  през всичките ѝ обучителни етапи, а петима получават предложения за работа и вече са част от екипа на компанията.

Инженерната академия на „R&M България Производство“ е подходяща за завършили трети курс на университет с инженерна специалност или току-що дипломирани инженери.

Краен срок на кандидатстване – 01. 08. 2022 г.

За да кандидатствате, последвайте линка https://www.jobs.bg/job/6363794 или изпратите актуално CV на английски език на имейл recruitment_bg@rdm.com, като опишете Вашите цели и очаквания от стажантската програма.

Повече информация за изискванията за прием в Инженерната академия може да получите на recruitment_bg@rdm.com, както и на тел. +359 878 52 00 12.

За R&M

R&M (Reichle & De-Massari AG) е структура от компании, базирана във Ветцикон, Швейцария, и оперираща в глобален мащаб в сектора на информационните и комуникационни технологии. Компанията разработва, произвежда и предлага продукти и системи за комуникационни мрежи и мрежи за данни от висок клас. Благодарение на иновативния си потенциал и широките възможности за интеграция на мрежовите си продукти R&M вече покрива всички аспекти на свързаността в областта на кабелните системи. Мрежовите решения на R&M намират приложение в сферата на локалните, телекомуникационните мрежи и центровете за данни. Софтуерът на R&M предоставя дистанционно управление на пасивните мрежови инфраструктури. Семейната компания, основана през 1964 г., разполага със собствени производствени предприятия в четиринадесет международни локации. Устойчивостта е ключов елемент в стратегията за развитие и ценностите на R&M.

Търговската организация R&M Bulgaria предлага продуктите на R&M на българския пазар и днес оперира в 12 държави от Югоизточна Европа, предоставяйки индивидуален подход в изготвянето на цялостни клиентски решения.

Дружеството „Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ е тясно специализирано в разработката, дизайна и производството на оптични компоненти, използвани за цялостното изграждане на комуникационни мрежи. Продукцията на производствената база е достъпна на международните пазари чрез повече от 40 търговски организации на R&M по света.

За повече информация посетете www.rdm.com