Стажантска програма за Умно бъдеще на Schneider Electric – Be Smart. Start! Vol. 3

Стажантска програма за Умно бъдеще на Schneider Electric – Be Smart. Start! Vol. 3

Кога: 2 февруари 2023, от 15:00 до 15:45 часа

Къде: Ще получите линк за срещата след регистрация ТУК

Вълнувате се какви са професиите на бъдещето? Решени сте да придобиете ценен опит в сферата на бързоразвиващите се иновации и технологии? Започнете сега и поставете началото на своята умна кариера с отворените стажантски позиции по програмата Be Smart. Start Vol. 3 на Schneider Electric.

Ако сте студент в завършен трети курс на обучение от инженерни специалности или имате интерес да се развивате в професии и компетенции на бъдещето, заповядайте на онлайн среща на 2 февруари 2023 г. от 15 часа.

Регистрирайте се ТУК, за да получите повече полезна и любопитна информация за програмата, за компанията и за отворените позиции през 2023 г.

Кандидатствайте за отворените позиции на careers.bg@se.com като е нужно да бъде изпратена автобиография.

На специално онлайн събитие на 2 февруари от 15:00 до 15:45 ч. всички студенти, които имат интерес към Be Smart. Start!, ще могат да разберат повече за предстоящите стажове и позициите на бъдещето в тазгодишното издание, както и да се запознаят с екипа на компанията и успешно преминалите през стажовете участници от миналогодишното издание. За присъствие на събитието можете да се регистрирате ТУК.

Стажантската програма на Schneider Electric e платена, като ще бъде отворена за кандидатстване през цялата година, а продължителността ѝ е до 12 месеца. Работата на различните позиции е свързана с конкретни проекти под менторство на експерти в съответните области. Обявените позиции за 2023 г. са за студенти от инженерни специалности с поне трета завършена година от обучението им или такива, проявяващи интерес към технологии и иновации в професии на бъдещето.

Иновативните позиции на Be Smart. Start! за 2023 г. са: 

  • Инженер Бизнес анализ на данни
  • Инженер Лийн 
  • Инженер Решения за умни сгради
  • Инженер Роботика и автоматизация
  • Инженер Изкуствен интелект и машинно обучение
  • Инженер Свързаност и киберсигурност

На онлайн събитието на 2 февруари на присъстващите студенти ще бъде споделена форма с повече информация по самите позиции. Стажовете ще се проведат в Smart Factory на Schneider Electric в Пловдив, обявена за Фабрика на годината за 2022 г. , единствената Smart Factory на компанията за цяла Източна Европа и демонстрационен център за 14 държави.

Кандидатстването за отворените позиции може да се извърши на  careers.bg@se.com, като е необходимо да бъде изпратена автобиография.