Schneider Electric дава старт на Smart Factory Asks

Schneider Electric дава старт на Smart Factory Asks – поредица от онлайн събития

· Първото събитие е на 27 април от 15:00 часа

· Априлското издание е насочено към академичната общност

Умната фабрика на лидера в дигиталната трансформация на енергийното управление и автоматизацията Schneider Electric в Пловдив става домакин на поредица от онлайн събития – Smart Factory Asks. Те ще се излъчват пряко от собствения иновационен център на фабриката, която е уникална измежду производствените обекти на Schneider Electric в Източна Европа.

Първото издание ще се състои на 27 април (четвъртък) от 15:00 часа. Иновационното събитие ще постави акцент върху знанията и уменията, необходими за успеха в дигиталното бъдеще на технологиите. Представители от инженерния екип, както и от отдел ,,Човешки ресурси“ на Умната фабрика ще споделят полезен практически опит по широк спектър от теми:

· образование и кариерно развитие в технологичния сектор;

· културата зад работата в съвременната индустриална сфера;

· какво е необходимо за откриване на възможности в бързо развиваща се компания;

· компетентност, увереност, надеждност – качества за вашето бъдеще.

Професионалистите на Schneider ще представят казуси от реалния живот, които гостите и зрителите ще могат да обсъдят.

Всеки, изявил желание да се присъедини към онлайн събитието, може да се включи след предварителна регистрация на този линк: https://go.schneider-electric.com/WW_202304_Smart-factory-asks-students-webinar_Token-LP.html?source=Webinar&sDetail=WW_202304_Smart-factory-asks-students-webinar_bFO

Поредицата Smart Factory Asks ще продължи през месеците май и юни, а през второто полугодие – също през септември, октомври и ноември.