Безплатни билети за конференциите Java2Days / CodeMonsters

Студентите, интересуващи се от технологии, могат да бъдат гости по време на най-големия форум за разработка на софтуер – Global Tech Summit, който обединява събитията Java2Days, CodeMonsters, AI&Smart Tech. Форумът ще се проведе от 27-ми до 29-ти ноември в НДК.
Събитието е единството в страната от такъв мащаб, което осигурява безплатен достъп до основния панел лекции и дискусии.

Безплатният „Explorer“ билет е с ограничен тираж и има за цел да запознае посетителите, които до момента не са имали възможност да посетят Java2Days или CodeMonsters, да усетят атмосферата на водещ технологичен форум и да научат новостите от най-добрите в света. Регистрацията е отворена на сайтовете на всяко от отделните събития – Java2Days, CodeMonsters и AI&Smart_Tech.

Над 90 лектори и повече от 100 сесии са включени в програмата на събитието, която може да разгледате тук. В нея са включени тематични дискусии с участие на водещи технологични експерти, поредица от хакатони, Годишни Технологични Награди, пространства за демонстрация на средства за разработка на софтуер, зона за директна среща между специалисти и компании с отворени работни позиции и много др. По време на Годишните Технологични Награди ще бъде връчена и специалната награда „Developer On Focus 2018“ на DevStyleR – медията с акцент върху живота на софтуерния бранш и професионалистите заети в него.

На мястото на събитието ще бъде изградено и споделено работно пространство в партньорство в водещите co-working центрове в страната. Така посетителите ще имат възможност да поработят между лекциите и да се освежат с кафе и напитки от Re:Charge бара.

За контакти:

Tsvetan Kostov
Project Coordinator
Mobile: 0896 88 09 37