Работа в САЩ от Хармония Консулт ООД

Хармония Консулт ООД е българска компания, специализирана в предлагането на международни програми за културен обмен и временна работа в чужбина за млади хора от цял ​​свят. От 2002 г. хиляди студенти и млади хора придобиват знания, умения и опит, чрез най-ценните програми за културен обмен.

Хармония Консулт ООД гарантира индивидуално обслужване на всеки един от своите клиенти.

Ето и част от предлаганите програми:

 

  • “Work and Travel USA“ е една от най-популярните студентски програми по света. Това е програма за културен обмен на студенти, регулирана от правителството на САЩ. Тази програма предоставя възможност да живеете и работите в САЩ в продължение на 5 месеца по време на лятната ви ваканция. Вие ще можете да работите легално между 1 май и 1 октомври с допълнителен период на пътуване от 30 дни. Това е най-добрият начин да научите за американската култура, да пътувате навсякъде в страната и да се срещнете с хора от цял ​​свят. Най-популярните работни места са в туризма и хотелиерството: хотели, ресторанти, атракционни паркове, магазини.

 

  • H2B (Сезонна работа) е временна, сезонна не-висококвалифицирана възможност за работа в САЩ за студенти, завършили студенти или хора с диплома за средно образование. Продължителността на програмата е между 4 и 6 месеца, но в зависимост от американския работодател тя може да бъде до 10 месеца. Работниците имат право да работят само за посочения работодател. Не им е разрешено да имат втора работа. Участниците могат да работят в хотели, голф и кънтри клубове, атракционни паркове, басейни, ресторанти и магазини. Няма такси по тази програма.

 

  • “Work and Travel UK” – това е програма за студенти, които искат да прекарат лятната си ваканция в чужбина, но не искат да пътуват до САЩ. Ние предлагаме работни места в престижни 5-звездни голф клубове край морето (ресторанти, кухня, фронт офис, домакинство).

 

 

За повече информация:

 

http://www.work-in-usa.org

https://www.facebook.com/WorkTravelTrainUSAUK/

harmony@work-in-usa.org

+359899100226